Årets ildsjæl 2018

1
2
3
4
5
6
7
8

På årets generalforsamling blev Lene Evers fra Lene Evers Chokolade i Stege og Isle of Møn Spirits ved Uffe og Sara Skaaning Lind i Askeby kåret som årets ildsjæle 2018 af Kultivator.Lene Evers modtog et pileflettet fad og Uffe og Sara modtog en pileflettet kurv. Begge udført af pilefletter Klaus Titze.

Lene Evers modtog et pileflettet fad og Uffe og Sara modtog en pileflettet kurv. Begge udført af pilefletter Klaus Titze.
Lene er gået mod strømmen og har på trods af sværere vilkår for butikslivet vist, at hun kan og tør. Grundlaget har været en stor passion for og viden om chokoladefremstilling. På ret kort tid har Lene skabt en unik butik med faste kunder fra nær og fjern og også mange turister finder frem til chokoladerne. Lene laver mange årstidsbestemte chokoladerne, hvor råvarerne kommer fra andre lokalproducenter Møn.

Gin er blevet en populær drik i Danmark. Uffe og Sara har skabt et unikt mønsk produkt. Det specielle er, at de traditionelle giningredienser er udskiftet med urter og planter fra Møn. Oprindeligt var der tale om forsøg, men Møn Gin er i den grad faldet i kundernes smag, så i dag sælges gin’en mange steder på Møn, men også uden for øen har kunder fået øje på smagen.

Andre artikler

2008
10 marts, 2009 0