Bondens marked på Gisselfeld Kloster den 10. - 11. oktober 2009

Bondens

Bondens Marked slår portene op på Gisselfeld Kloster for femte gang den 10. og 11. oktober. Det er den første weekend i efterårsferien. På denne tid af året bugner regionen af friske fødevarer, som vi glæder os til at præsentere for alle interesserede.

Bondens Marked byder på kød og pølser fra kødkvæg, geder og får, masser af årstidens frugt og grønt, honning, bolsjer, øl, vin, krydderurter, chokolade, marmelader, is, specialiteter fra Danmark, Spanien, Italien og Frankrig, forskellige uldprodukter, pileflet, keramik og brugsting i træ.
Unge, talentfulde kokkeelever forkæler publikum med mad lavet af stadeholdernes lækre produkter. Oveni kan man nyde pandekager og gedeburgere – og køle ganen med et glas af Bondens Bryg.
Der er stadige enkelte stadepladser ledige for entusiastiske fødevareproducenter. Det koster som standard 875 kr. inkl. moms.
Læs mere om markedet og se de spændende producenter på www.bondensmarked.dk.
Bondens Marked modtager i 2009 støtte fra LAG i Faxe Kommune, Fødevareministeriet og EU.
Førsteklasses fødevarer er gennem århundreder udsprunget fra den velnærede sjællandske jord. I dag fortsætter flere og flere mindre fødevareproducenter de stolte traditioner med at fremstille høj kvalitet - med den gode smag i højsædet. Mød dem på Bondens Marked.
Entreen til Gisselfeld Klosterpark, hvor markedet afholdes, er 40 kr. Børn under 12 år kommer gratis ind. Markedet er åbent fra kl. 10 – 16. Parken lukker kl. 17.

Med venlig hilsen
www.bondensmarked.dk