Kulinarisk mangfoldighed på Rosenfeldt Gods

A3

Søndag den 6. september fyldes Rosenfeldts smukke gårdsplads med regionale kvalitetsfødevarer og kunsthåndværk, når fødevarefestivalen ”Kulinarisk Rosenfeldt” løber af stablen.

Det tegner til at blive en rigtig festlig dag, når over 35 regionale fødevareproducenter og kunsthåndværkere åbner op for fødevarefestivalen på Rosenfeldt Gods for fjerde år i træk.

Tilsammen præsenterer udstillerne en bred vifte af fødevarer, alt fra håndlavet chokolade og bolsher over græskar i alle mulige former og farver til krydderurter, fårespegepølser og vin, øl og bitter – alt sammen fremstillet i Region Sjælland. Og som noget nyt vil der også være pileflettere, keramikere og andre kunsthåndværkere med på festivalen – så festivalgæsterne kan købe en skål eller kurv til at servere de indkøbte æbler i.

På festivalpladsen vil der ligeledes være en café, hvorfra man kan nyde små lækre anretninger og drikkevarer, naturligvis baseret på de regionale råvarer.

Børn og andre barnlige sjæle indbydes til en sanseoplevelse i ”Uffe og Susannes natur- og madbod”, hvor Vordingborg kommunes Sundhedscenter stiller op med både en kost- og motionsvejleder og en naturvejleder fra Skov- og Naturstyrelsen. Her kan man få en snak om kost og motion og sund mad i familien, samt hvad man selv kan plukke i naturen – og hvor man må færdes! Her vil være skægge og overraskende smags- og lugtesansoplevelser med mad fra naturens spisekammer samt information om cykel- og vandreruter i Vordingborg kommune.