Producenter

Tostenæs Fårebrug

Tostenæs Fårebrug

På Tostenæs Fårebrug har vi får og lam af racen såne. Vi sælger garn, lammeskind og lammekød. Fårene er mørkebrune, hvilket giver både flot garn og skind, og kødet er meget magert og velsmagende. Vi har også en lille frugtplantage med hovedsagelig æbler, som vi også gerne sælger af. Vi dyrker vores marker og frugtplantage økologisk, og er i øjeblikket under omlægning til statskontrolleret økologi.

Isle of Møn Spirits

Gin

Møn har fået sin helt egen Gin! Hos Isle of Møn Spirits har vi udviklet en helt særlig gin, håndlavet udelukkende af urter, blomster og rødder fra den vildtvoksende natur på Møn. Vores hensigt har været, at skabe et bæredygtigt produkt, hvor vi undgår at importere de ingredienser der ikke findes i den danske natur, som for eksempel citroner, lakridsrod og koriander. Disse ingredienser har vi fundet erstatninger for, og har således kunnet opbygge en autentisk, traditionel gin, alene med de råvarer der vokser omkring os på øen.

Oremandsgaard Gods

Oremandsgaard Gods

Oremandsgaard er et moderne, økologisk landbrug, der allerede i 1967 begyndte at dyrke jorden uden brug af sprøjtemidler. Dertil spillede vi en meget aktiv rolle for få et statskontrolleret ø-mærke tilbage i start 90'erne. I dag laver vi vores egen most på et æble opkaldt efter Alfred Hage, ejer af Oremandsgaard i 1870'erne og oldefar til den nuværende ejer. Dertil driver vi 400 ha landbrug under plov, afgræsser 100 ha strandeng samt 250 ha skov.

Egeskovgaard

Egeskovgaard

Produktionen på Egeskovgaard ved Vordingborg er centreret om økologisk dyrkning og afsætning af udvalgte sunde og robuste bær og grøntsager til det nordiske køkken. Gode og sunde råvarer, der gror i jord og udsættes for vejr og vind. Vi sælger til restaurationer og engros. I sæsonen tilbyder vi selvpluk til private af forskellige sorter af bønner og Aronia bær.

Stensbygaard

Stensbygaard

Stensbygaard er et land- og skovbrug på ca. 420 ha. Udover gårdens konventionelle landbrug, er der et mindre fårehold til afgræsning af engarealer. Fåreholdet er primært af racen finsk finuld. Racen er af typen nordisk korthale og kendt for sit magre og velsmagende kød samt bløde uld, ideelt til strikke- og vævegarn. Fårene går ude hele året på nær i læmmesæsonen, hvor de er på stald i ca. 4 uger.

Bogø Strik & Design

Bogø Strik & Design

Design og opskrifter, individuelle ønsker og behov også i forhold til handicap mm. Alle arbejder udføres i garner i høj kvalitet, idet der tages hensyn til miljø, omhu og høj moral. Bestillingsarbejder på særlige modeller. Enhver opgave er en udfordring.